schutting plaatsen

Tuin schutting plaatsen

Een tuin schutting plaatsen is een behoorlijke klus, die bij de specialisten van GIGA Schutting in goede handen is. Onze ervaren monteurs nemen je al het werk uit handen en zorgen ervoor dat de nieuwe tuinafscheiding er netjes komt te staan. Onze schuttingzetters beschikken over de juiste hulpmiddelen en gereedschappen voor een vakkundige montage, waarbij rekening wordt gehouden met de ligging van de tuin. Eventuele hoogteverschillen worden opgevangen. Met de plaatsing van een hout-beton schutting komen de houten delen niet in contact met de vochtige grond. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Doe inspiratie op bij diverse voorbeelden uit onze praktijk.

GIGA Schutting
4.9
Gebaseerd op 117 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Vele goede redenen voor een schutting in tuin laten plaatsen

Met een tuin schutting plaatsen, krijg je de gewenste privacy in je voor- of achtertuin. Je kunt voortaan onbezorgd van het zonnetje in je tuin genieten, zonder last te hebben van buren of voorbijgangers. GIGA Schutting heeft hoogwaardige, betaalbare schuttingen van hout en beton die jouw buitenruimte een stijlvolle boost met een natuurlijke uitstraling geven. Eenmaal keurig geplaatst, vraagt de nieuwe schutting vanwege het duurzame materiaalgebruik geen onderhoud.

Een tuin schutting plaatsen is een ideale oplossing om een windluwe plek te creëren en geluidsoverlast te reduceren. De schutting houdt windvlagen tegen en de erfafscheiding heeft een geluiddempende werking, bijvoorbeeld bij langsrazend verkeer. De robuuste tuinschutting werpt een drempel op voor inbrekers die moeilijker een kijkje kunnen nemen in jouw tuin en niet meer zo je erf op kunnen komen. Met een schutting plaatsen zorg je bovendien voor afbakening van het terrein als je huisdieren hebt.

schutting plaatsen privacy

Steeds vaker hout-beton schuttingen in het straatbeeld

Je ziet steeds vaker hout-beton schuttingen in het straatbeeld. Dat is niet zonder reden. Ze zijn stevig, onderhoudsarm en stijlvol. De betonnen onderkant en betonnen palen garanderen een solide constructie, waardoor de nieuwe schutting als een huis staat. De betonnen onderplaat zorgt ervoor dat de houten schuttingdelen niet krom trekken of gaan rotten. Door zijn enorme stevigheid is de hout-beton schutting bestand tegen wisselende, extreme weersomstandigheden. Op lange termijn is deze schuttingsoort goedkoper dan een standaard houten erfafscheiding. Overtuig je zelf en laat je deskundig informeren over de voordelen van een duurzame tuin schutting plaatsen.

Eenvoudig online je schutting samenstellen en de kosten berekenen

Wil je weten wat een tuin schutting plaatsen kost? Je kunt bij GIGA Schutting aan de hand van een online calculator eenvoudig een schutting samenstellen. Selecteer de soort schutting: standaard, met een dubbele betonnen onderplaat met strakke look of met een luxe onderplaat met leisteen- of rotsmotief. Kies de kleur betonpalen en de houtsoort, specifiek grenen, ruw Douglas, geschaafd Douglas of Scandinavisch vuren. Hierna vul je de gewenste hoogte van de schutting, het aantal strekkende meters en het aantal hoeken in.

Met een poort in je nieuwe schutting, zorg je dat je tuin toegankelijk blijft. Geef de afmetingen en de gewenste draairichting van de tuinpoort aan en bepaal vervolgens of je extra opties wilt. Bijvoorbeeld een oplopend of aflopend scherm, een traliesscherm, een V-traliescherm of een steenkorf. Als dit gedaan is, krijg je een kostenoverzicht van je nieuwe tuinschutting.

schutting inclusief plaatsen in de tuin

Deskundige inmeetservice voorafgaand aan een tuin schutting plaatsen

Als je een situatieschets meestuurt, hebben de experts van GIGA Schutting direct een goed beeld van jouw wensen en van de plaatsing van de schutting in de tuin. Vind je het lastig om de maten van de schuttingdelen op te meten en laat je dit liever aan de vakspecialist over? Maak dan gebruik van onze professionele inmeetservice. Een van onze ervaren schuttingzetters komt bij je langs om het aantal strekkende meters en hoeken te bepalen. En tevens advies te geven over eventuele bijzonderheden, zoals plaatsing van schuttingdelen langs de waterkant of het inspelen op hoogteverschillen in de tuin. Je bent verzekerd van de juiste afmetingen van jouw schutting én je betaalt nooit te veel.

Verrijk je buitenleven met een betaalbare, hoogwaardige tuinschutting

Wil jij een schutting in je tuin laten plaatsen, waar je vele jaren plezier aan beleeft? GIGA Schutting gebruikt bij de montage speciaal ontworpen RVS bouten, moeren, schroeven en hoekbeugels. Als je een poort in je nieuwe schutting wilt, wordt deze gebruiksklaar meegenomen naar de klus. De poort wordt standaard voorzien van een inbraakveilig slot en drie sleutels. Neem vrijblijvend contact op voor een tuin schutting plaatsen en verrijk je buitenleven.