Soorten hout

De schutting van GIGA schutting zijn te verkrijgen in 4 soorten hout: Grenen, Ruw douglas, Geschaafd douglas en Scandinavisch vuren. Elke houtsoort heeft zijn unieke kleur en uitstraling, alle houtsoorten zijn bestand tegen de weersomstandigheden die wij hier in Nederland kennen.

4 soorten hout en 3 kleuren beton, dat betekent dat je kan je kan kiezen uit 12 verschillende kleurcombinaties! Op deze manier zorg je voor een unieke sfeer in jouw tuin. Bekijk ook eens de schuttingen die wij reeds geplaatst hebben op onze inspiratie pagina, hier zie je vele verschillende kleur combinaties.

RVS beslag, schroeven & sluitwerk

GIGA Schutting gebruikt speciaal ontworpen RVS bouten, moeren en hoekbeugels, waar de gekozen schermen in worden gemonteerd met roestvrij stalen schroeven. De duurzame hout-betonschutting is al voorzien van gaten. Klanten kiezen vaak voor een poort met stalen frame, passend bij de schutting. Onze tuindeuren met stalen frame hebben een RVS afwerking met schroeven en sluitwerk. Al onze poorten worden gebruiksklaar geleverd en eventueel gemonteerd. Je krijgt standaard drie sleutels bij elke tuindeur. Het veilige slot kan tweemaal volledig rond worden gedraaid.