schutting plaatsen

Schutting plaatsen in Zwolle

Wil je een schutting plaatsen in Zwolle? GIGA Schutting levert en plaatst vele soorten duurzame A-kwaliteit schuttingen tegen een scherpe prijs. Wij maken het je gemakkelijk. Je kunt zelf de gewenste schutting samenstellen aan de hand van onze handige schuttingcalculator. Vul online de gevraagde gegevens in en je weet direct wat jouw droomschutting gaat kosten. Je ontvangt een offerte op maat. Wil je alvast een beeld hebben van de mogelijkheden? Doe inspiratie op en bekijk ons werk.

GIGA Schutting
4.9
Gebaseerd op 118 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Vele goede redenen voor een schutting plaatsen in Zwolle

Er zijn vele goede redenen voor een schutting plaatsen in Zwolle. Een schutting geeft je buitenruimte of tuin een stijlvolle, nette uitstraling. Bovendien zorgt een schutting voor beschutting tegen de wind en een duidelijke en veilige afbakening van je erf, waarmee je inbrekers op afstand houdt. Met een sfeervolle omheining creëer je meer privacy in je tuin. Je kunt ook de hond vrij laten rondlopen, zonder bang te hoeven zijn dat je huisdier wegloopt.

GIGA Schutting heeft schuttingen op maat voor elke tuin of buitenruimte. Een grenen schutting behoort tot de populairste erfafscheidingen vanwege zijn hoge kwaliteit, mooie uitstraling, lange levensduur en voordelige prijs. Een Scandinavisch vuren schutting heeft ook een uitstekende kwaliteit en een elegante look. Of kies voor geschaafd Douglas met zijn sterke eigenschappen, zwart Douglas, dat duurzaam, chic een aantrekkelijk geprijsd is, het ecologisch behandelde Red Class of een even duurzame als sierlijke hardhout schutting.

schutting plaatsen privacy

Duurzame schutting van gewapend beton kopen in Zwolle

GIGA Schutting heeft schuttingdelen voor zowel een houten schutting als een hout-betonschutting. De schuttingen van gewapend beton zijn steeds meer in trek. De betonnen onderkant zorgt ervoor dat de houten schuttingdelen niet in direct contact met de (vochtige) grond komen. Hiermee wordt voorkomen dat het hout gaat rotten of kromtrekken. Een hout-betonschutting is een stuk steviger dan een houten schutting en gaat langer mee.

Je vindt bij een duurzame schutting kopen in Zwolle een dubbele onderplaat van gewapend beton met een strakke uitstraling of met een rots- of leisteenmotief. Het beton voor de onderkant en de palen is te verkrijgen in drie kleuren: antraciet, grijs en zwart.

Schutting laten plaatsen in Zwolle door deskundige monteurs

Of je nu zelf de schutting wilt plaatsen of de schutting wilt laten plaatsen in Zwolle, GIGA Schutting heeft hoogwaardige, speciaal ontworpen RVS bouten, moeren, schroeven en hoekbeugels. Populair is een bijpassende poort met stalen frame, met RVS afwerking met schroeven en sluitwerk. Alle poorten worden gebruiksklaar geleverd en desgewenst gemonteerd. Je krijgt standaard drie sleutels bij elke tuindeur.

Wil je dat GIGA Schutting de maten van jouw toekomstige schutting opmeet? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Bij een schutting laten plaatsen in Zwolle, staat onze deskundige montageservice voor je klaar. Zij geven je ook advies bij bijzondere situaties, zoals plaatsing van schuttingdelen langs de waterkant of op een terrein met hoogteverschil.

schutting inclusief plaatsen in de tuin

Stel je schutting samen met de handige calculator

Stel meteen je schutting samen met de schuttingcalculator. Kies daarbij het soort schutting, de kleur palen, de houtsoort en vul de afmetingen, de strekkende meters, het aantal hoeken en eventuele extra opties in. Meer weten? Neem contact op en wij geven je graag deskundige informatie en eerlijk advies.