schutting plaatsen

Schutting plaatsen in Lelystad

Wil je meer privacy in je tuin, een veilige en duidelijke erfafscheiding creëren of een windluwe plek realiseren? Een schutting plaatsen Lelystad komt tegemoet aan al je verlangens. Waar voorheen een houten schutting gewoongoed was, is vandaag de dag een duurzame hout-beton schutting niet meer weg te denken. Deze schutting met een combinatie van hout en gewapend beton wordt al populairder vanwege zijn stevigheid, weerbestendigheid, lange levensduur en stijlvolle uitstraling. GIGA Schutting verrast je met betaalbare schuttingen van hoge kwaliteit, die je met de schuttingcalculator geheel naar wens en behoefte kunt samenstellen. Je weet direct de prijs van de schutting.

GIGA Schutting
4.9
Gebaseerd op 117 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Schutting plaatsen Lelystad van beton en verschillende houtsoorten

GIGA Schutting staat voor jarenlange ervaring, betaalbare kwaliteit, persoonlijk advies en een snelle levering. Onze vakbekwame, ervaren monteurs zijn dagelijks actief met schutting plaatsen door heel Nederland. Zij maken gebruik van de modernste hulpmiddelen en gereedschappen om deze klus naar volle tevredenheid te klaren. Een schutting plaatsen in Lelystad is mogelijk met de houtsoorten ruw Douglas, geschaafd Douglas, grenen en Scandinavisch vuren. Combineer de houten schuttingdelen met een betonnen dubbele onderplaat met strakke look of een luxe, betonnen onderplaat met een rots- of leisteenmotief.

schutting plaatsen privacy

Duurzame schutting met bijpassende poort en extra opties

Een schutting plaatsen in Lelystad van duurzaam hout en gewapend beton is een voordelig en elegant alternatief voor een gemetselde muurconstructie en pilaren. De betonnen draagconstructie zorgt ervoor dat de schutting zeer stevig staat en uiteenlopende weersomstandigheden kan weerstaan. De betonnen onderplaat voorkomt dat het hout in contact komt met de vochtige ondergrond. Hierdoor rot het hout niet en trekt het niet krom. Ideaal als je gaat voor een tuin schutting plaatsen.

Voor de montage van de houten schermen en betonnen palen gebruiken de schuttingzetters van GIGA Schutting RVS bouten, moeren, schroeven en hoekbeugels. Wil je een poort in de nieuwe schutting? Vaak wordt gekozen voor een tuindeur met een stalen frame, die voorzien is van een veilig slot dat tweemaal kan worden rondgedraaid) en drie sleutels. Maatwerk staat centraal. Er zijn extra opties mogelijk als oplopende en aflopende schermen, traliesschermen, V-tralieschermen en steenkorven.

Volledig ontzorgd dankzij inmeetservice van GIGA Schutting

Wil je een schutting plaatsen in Lelystad, maar laat je het nauwkeurige meetwerk liever aan een specialist over? Met de inmeetservice van GIGA Schutting word je volledig ontzorgd. Je weet zeker dat de afmetingen van je nieuwe schutting kloppen en je betaalt niet te veel aan schuttingdelen en materialen. Bovendien krijg je deskundig en eerlijk advies bij bijzondere situaties, zoals plaatsing van schuttingdelen langs de waterkant of op een ondergrond met hoogteverschillen. Lees onze referenties en kies ook voor onze inmeetservice voorafgaand aan de schutting plaatsen.

schutting inclusief plaatsen in de tuin

Snel en vakkundig schutting plaatsen in Lelystad

Voor een schutting plaatsen in Lelystad dient het erf of terrein goed bereikbaar te zijn, met voldoende werkruimte voor de schuttingzetters. Verwijder vooraf eventuele obstakels. GIGA Schutting zorgt vervolgens voor een snelle en vakkundige plaatsing van de nieuwe erfafscheiding. Neem een kijkje bij de door ons verrichte werkzaamheden en doe inspiratie op voor jouw nieuwe schutting.

Verrijk je buitenleven met een betaalbare, hoogwaardige tuinschutting

Wil jij een schutting in je tuin laten plaatsen, waar je vele jaren plezier aan beleeft? GIGA Schutting gebruikt bij de montage speciaal ontworpen RVS bouten, moeren, schroeven en hoekbeugels. Als je een poort in je nieuwe schutting wilt, wordt deze gebruiksklaar meegenomen naar de klus. De poort wordt standaard voorzien van een inbraakveilig slot en drie sleutels. Neem vrijblijvend contact op voor een tuin schutting plaatsen en verrijk je buitenleven.