Wat onze klanten zeggen

Onze referenties

Erica Siemons
Gisteren in de stromende regen hebben Brandon, Jurgen en Desley 21 meter schutting geplaatst en dit naar alle tevredenheid chapeau voor deze jongens!
Bart Brink
Gisteren een mooie schutting laten plaatsen door GIGA schutting. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De vakmannen Lionel en Dj hebben uitstekend werk geleverd en zijn beide zeer vriendelijk en beleefd!Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Ini Minie
Vanmiddag een schutting geplaatst door lionel en jurgen. Erg tevreden over de schutting! Hartstikke bedankt.
Earl Owain
Dennis en zijn team zijn vakkundige en bekwame vakmannen. Flexibel in omgang en harde werkers die voor kwaliteit gaan. Mannen namens mij en de buurman topppppppp.
Talita Clarke
Helemaal tevreden. Danny en Mo hebben de schutting prachtig afgeleverd!
marco
We zijn erg blij met Gigaschutting een mooie strakke schutting neergezet.Zeker een aanrader .
Marion Peerdeman
Danny en Boku hebben bij ons een prachtige schutting gemaakt. We zijn er super blij mee. Hele harde werkers.
stanley gesman
vandaag voor en achter schuttingen geplaatstharde werkers zeer tevreden een aanrader
MHImagostyling Hiemstra
Vandaag hebben Brandon en DJ een prachtige betonschutting bij ons geplaatst. Superstrak, netjes en snel. Enorm blij mee!!!!
Emiel van Wijk
Heel tevreden over de afwerking Dank zei brandon en bogu
Monique Bongers
Wat een toppers werken hier!Precies op de afgesproken tijd waren ze aanwezig en na een kopje koffie aan de slag....en hoe!De mannen werkte netjes en dachten erg goed mee!De schutting is prachtig geworden en wij en onze buren zijn zeer tevreden.Bedankt!
Mich Vd
Vandaag hebben de mannen van GIGA schutting een prachtige betonschutting bij ons geplaatst. Ze waren super snel en vriendelijk, zeker een aanrader!
adotje stomp
Super snel en netjes 👌 10 sterren
Husnu Agacan
Vandaag mochten de mannen Brandon, Randy en Ruud van Giga Schutting bij ons de nieuwe schuttingen plaatsen. UITSTEKENDE werk verricht! Mannen hebben keurig gewerkt en dachten mee in oplossingen. Al met al wij zijn blij met het eindresultaat! Zeker een bedrijf om aan te raden en vooral de jongens die het ook echt hebben geplaatst!
brandon knetsch
Top bedrijf snel en sicuur tewerk geweest en een top schuring
De Geitenhof
Echt top kwaliteit en service.
Edward Meijerink
Tussen de offerte en plaatsing zat nog geen week.Mooie antraciet luxe schutting met grenen planken.Brandon en Danny denkenmee . Werken snel en netjes. Top service
Simon Jansen
Brandon en Danny hebben vandaag vakwerk geleverd in onze tuin. We zijn erg blij met het resultaat Van onze schutting prachtig echt vakmensen gewoon super mooi en Professioneel. 💪💪💪💪💪💪
Joop Moerkerken
vandaag de schutting laten plaatsen door Brandon en Danny toppers snel en netjes geplaatst
Ilhan Aytekin
Super tevreden en netjes gedaan. Mijn complimenten vooral aan Brandon en Danny. Super aardig en meedenkend!!! Top gedaan jongen!!
Martha Clows
Mijn schutting laten plaatsen door Giga schutting. Ik ben meer dan tevreden. Vriendelijke en harde werkers die keurig werk afleveren, echte vaklui. Super bedankt.
Jolanda Hermsen
De jongens waren op tijd en beleefd, heel netjes en supersnel gewerkt. Na een paar weken werkte de klink van de poort niet meer. Na een mail, werd er gewoon een afspraak gemaakt, dat de jongens langs zouden komen. Klink is gerepareerd! Wat een fantastische service. Bedankt!
Eddie V
paar maanden geleden zo rond begin mei gezocht voor een nieuwe schutting ik kwam giga schutting tegen , informatie gevraagd en onze voorkeur gezegd een beton hout schutting, voor naar na mijn mening een scherpe prijs gekregen, vandaag is de schutting geplaatst snel en vakkundig we zijn zeer tevreden met het resultaat, super gedaan mannen.
ikbenhet benhet
Super snel geplaatst na bespreken wat de wensen waren. Super meegedacht vanuit de monteurs!
Rob en Yvonne Evers
Geweldige service verleend toen een ander bedrijf verstek liet gaan!En de jongens hebben keurig werk geleverd. We raden ze dan ook zeker aan.Onze ervaring met hun is: Afspraak is afspraak.
H. Dorr
Langs deze weg wil ik u en de mensen die recentelijk bij ons een nieuwe> schutting hebben geplaats hartelijk bedanken.>> Wat een harde werkers zijn dat, er waren momenten dat ik dacht hoe> moet dit nu verder, maar steeds weer vonden zij een oplossing ook als> dat heel veel en zwaar werk was, ik vind dat ontzettend knap.>> Geen vraag van mij bleef onbeantwoord, voor hun dus het volgende> HARTSTIKKE BEDANKT, JULLIE ZIJN BIKKELS.>> En mevrouw Shelly u ook bedankt voor het geschonken vertrouwen en het> regelen.>> Met vriendelijke groet,>> H.B. Dorr
Tatchiana Groen-Post
Wij zijn heel blij met de nieuwe schutting! De jongens hadden binnen 1 en 45 min de hele schutting staan. Super gedaan! Ook heel fijn dat er met ons is meegedacht en wat onze wensen hierin waren. Chapeau voor deze service, echt heel fijn. Maar niet te vergeten de mensen die op kantoor alles voor ons hebben geregeld willen wij ook onze dank uitspreken voor de goede en snelle service. Wij kunnen aankomende jaren genieten van onze mooie schutting! Nogmaals hartelijk bedankt!Lieve groet, familie Groen.
Daan L
Na lang vergelijken (zeker 6 offertes opgevraagd) heb ik uiteindelijk voor Gigaschutting gekozen. De prijs was veruit de laagste en scheelde ten opzichte van 3 andere offertes zelfs 50%. Er bleek een fundering in de weg te zitten waardoor de schutting niet in een keer geplaatst kon worden. Nadat ik de fundering had verwijderd werd er binnen 3 dagen een nieuwe afspraak gemaakt en de schutting zat er spatzuiver in. Bij deze nog extra complimenten voor Brandon, Mo en Patrick voor het meedenken en zeer nauwkeurig werk. Ik kan het absoluut iedereen aanraden!
M S
Gisteren schutting laten plaatsen door Gigaschutting! We zijn erg tevreden! Heren waren netjes op tijd en vriendelijk.
Tosca Wisman
Vandaag me schutting geplaatst,erg blij en tevreden meeWaren precies op tijd netjes geplaatst hulpvaardige mannenPrijs kwaliteits verhouding zeer goedBen super tevreden kan dit bedrijf echt aan radenDank jullie wel
Jim Vh
Zeer tevreden over het plaatsen en de kwaliteit van de schutting. De heren waren netjes op tijd, stelden zich netjes voor en ging snel te werk. Niets anders dan lof voor deze heren en het bedrijf.
Talina van Mourik
Vakkundig geplaatst, klantvriendelijk en servicegericht. Fijne mensen zowel de monteurs als de administratieve kant van het bedrijf. Zeker een aanrader. Kwaliteit en prijsverhouding is meer dan goed.
Dominique Bakhuijsen
Super strak en netjes.Aardige mannen die flink met je mee denken.
Bep van der Stad
We hebben hier schuttingen besteld. Keurige levering. Ondanks dat er van alles mis ging is het fantastisch opgelost. De mannen hebben op hun vrije zaterdag avond nog doorgewerkt om het af te krijgen. De jongedame die eigenlijk vrij was kwam thuis om uit te leggen dat het iets anders liep. Harde werkers en ook nette werkers. Van alle kanten kwam er hulp ( zelfs mensen die vrij waren ) kwamen helpen. Wij zijn super blij met hun werk. Een hele dikke duim. En mocht het nodig zijn gaan we hun zeker weer vragen. Onze dank is groot 👍
Nel Noordam
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe schutting, hij is vakkundig geplaatst en de jongens die hem gezet hebben zijn zeer vriendelijk ik beveel dit bedrijf zeker aan...Nel
Monique de Bruin
Ik heb een zeer positieve ervaring met Giga schutting. Ik ben zeer vlot en naar tevredenheid geholpen bij mijn vragen over de voorbereiding van de plek van plaatsing. Op de dag zelf is de schutting kundig en naar wens geplaatst door een vriendelijk en klantgericht team. Ik kan Giga schutting van harte aanbevelen. Hartelijk dank voor de goede service Giga Schutting!
Dick Bronk
Niets dan lof. Goed gewerkt staat als een huis.
Marc Gerver
Voor en achter schutting, laten plaatsen.Zeer vakkundig geplaats.Goede prijs/ kwaliteit.
Mirjam Aukema
Fijne communicatie, afspraken zijn netjes nagekomen. Fijne werknemers: harde werkers en leveren mooi werk af. Ik ben erg blij met het resultaat!
Harm Snippe
Super werkers, in record tijd een prachtige schutting gezet. En dan zijn die mannen ook nog Super vriendelijk en beleefd. Mega blij mee
Anje Jbiri
Vandaag nieuwe schuttingen laten plaatsen door Giga schutting.Een groot compliment voor de vaklui.Alles keurig geleverd en geplaatst.Wij zijn er super blij mee.Tevens bevelen wij dit bedrijf aan iedereen aan die overweegt schuttingen te kopen en te laten plaatsen. Echt Top. 👍👍👍
Steven Bürmann
Vorige week een schutting laten plaatsen door de mannen van Gigaschutting. Van begin tot eind goede communicatie, mooie kwaliteit schutting en professionele plaatsing. Bedankt!
Monique Roof
Wij hebben onze schutting (19 meter) laten zetten door de mannen van Gigaschutting. We zijn super tevreden. Zelfs een aanpassing achteraf hebben ze goed opgelost en snel. Ze komen hun afspraken na en werken netjes.Ik zou dit bedrijf aanraden voor een nwe schutting.
Jolanda van Leuven
Schutting laten plaatsen met poort. Heel tevreden over het verloop van offerteaanvraag tot plaatsing. Mannen werken netjes en hadden het snel voor elkaar. Blij mee!
Ineke Visser
Vanmorgen is mijn schutting aan de Beemster door dit bedrijf geplaatst.Ik ben heel tevreden over de wijze waarop het hele traject, van opvragen informatie, uitbrengen en bespreken van de offertes en de snelle plaatsing is gegaan. De schuttingen zijn erg mooi.Bedankt daarvoor.M v g
Melanie Laura
Goeie service , mooi en strak werk afgeleverd