schutting plaatsen in utrecht

Schutting plaatsen in Utrecht

Wil je je tuin of buitenruimte afschermen van nieuwsgierige blikken van voorbijgangers of buren? Of wil je een veilige en stevige afbakening creëren die enerzijds inbrekers buiten de deur houdt en anderzijds voorkomt dat kleine kinderen of huisdieren van het erf af lopen? GIGA Schutting heeft een breed en veelzijdig aanbod houten schuttingen en hout-betonschuttingen van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Een schutting is ook een goede windbreker en het houdt geluid tegen. Niet in de laatste plaats is een tuinschutting een stijlvolle meerwaarde. Doe inspiratie op en kies voor een schutting plaatsen in Utrecht.

GIGA Schutting
4.9
Gebaseerd op 117 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Montageteam plaats vakkundig een schutting in Utrecht

Wil je de natuurlijke uitstraling van hout? De houten schuttingen van GIGA Schutting kunnen tegen een stootje en vallen niet bij de eerste de beste stevige windvlaag om. Er zijn vele houtsoorten om uit te kiezen. Van grenen, zwart grenen, vuren of hardhout tot geschaafd Douglas, zwart Douglas of Red Class. De keuze is reuze. Je vindt altijd een schutting naar je wensen, behoeften en budget.

GIGA Schutting levert en plaatst eersteklas schuttingen met bijpassende palen en poorten. Je kunt ook gebruikmaken van onze inmeetservice, waarbij een van onze ervaren schuttingzetters de maten van de toekomstige schutting opmeet. Onze expert kan gelijk advies geven over bijzonder situaties. Denk aan een schutting plaatsen in Utrecht langs de waterkant of op een terrein met hoogteverschillen. GIGA Schutting heeft een hoogstaande montageservice, waarbij ons montageteam op locatie de bestelde schutting vakkundig plaatst.

Schutting kopen in Utrecht en laten plaatsen door een expert

Hout-betonschutting kopen populair in Utrecht

Een hout-betonschutting is vandaag de dag bijzonder populair vanwege zijn stevigheid, mooie mix van materialen en elegante uitstraling. De betonnen onderplaat (met strakke look, rots- of leisteenmotief) zorgt ervoor dat de houten delen niet in direct contact met de vochtige grond komen. Hierdoor wordt houtrot of kromtrekken van het hout voorkomen. De betonpalen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en zwart. Je kunt ze met alle houtsoorten combineren.

De duurzame hout-betonschutting is al voorzien van gaten, waar de RVS bouten, moeren, schroeven en hoekbeugels van A-kwaliteit in passen. Een bijpassende poort met houten frame wordt het meest gekozen. De poort wordt gebruiksklaar geleverd en desgewenst gemonteerd. Bij elke tuindeur zitten standaard drie sleutels. Het veilige slot kan tweemaal volledig worden rondgedraaid.

Eerst schutting samenstellen, dan schutting laten plaatsen in Utrecht

GIGA Schutting biedt je de mogelijkheid om met een handige calculator zelf snel en eenvoudig jouw favoriete schutting samen te stellen. Je vult in wat voor soort schutting je wilt en kiest de kleur van de palen en de houtsoort. Vervolgens geef je de afmetingen, het aantal strekkende meters en het aantal hoeken aan. Ten slotte bepaal je of je al dan niet een poort in je schutting wilt. Er zijn tevens extra opties beschikbaar, specifiek een aflopend of oplopend scherm, tralieschermen, V-tralieschermen en steenkorven.

Je kunt ervoor kiezen om de schutting zelf te plaatsen of te laten plaatsen. Als onze montageservice langskomt, dien je ervoor te zorgen dat het terrein goed bereikbaar is, er voldoende werkruimte voor de monteurs is en eventuele obstakels zijn verwijderd. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar.