schutting plaatsen

Schutting plaatsen in Rotterdam

Schutting plaatsen Rotterdam of de omgeving? GIGA Schutting levert en plaatst betaalbare schuttingen en poorten van hoge kwaliteit. Ons diverse assortiment omvat standaard schuttingen, duurzame schuttingen met dubbele betonnen onderplaat en schuttingen met luxe, betonnen onderplaat met rots- of leisteenmotief. Een schutting plaatsen in Rotterdam kan met verschillende houtsoorten: geschaafd Douglas, ruw Douglas, grenen of Scandinavisch vuren. Daarbij heb je de keuze voor zelf plaatsen of voor vakkundig en snel laten plaatsen door de vakspecialisten van GIGA Schutting.

GIGA Schutting
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Schutting plaatsen Rotterdam van grenen, Scandinavisch vuren of Douglas hout

Een grenen schutting is een van de meest populaire tuinafscheidingen vanwege de combinatie van hoge kwaliteit, lange levensduur, stijlvolle uitstraling en voordelige prijs. Je kunt deze schuttingdelen zowel gebruiken voor een houten schutting als een hout-beton schutting met betonnen palen en RVS bevestigingsmateriaal.

Wil je liever een schutting plaatsen in Rotterdam van Douglas hout, waarbij de warme, roze-achtige kleur na verloop van tijd vergrijst? Het geschaafd Douglas van naaldbomenhout oogt strakker dan ruw Douglas. De schuttingdelen van geschaafd Douglas hebben 21 planken. De constructie garandeert stevigheid en vrijwel geen inkijk. Ruw Douglas heeft 19 planken. Het robuuste hout is weerbestendig, heeft geen onderhoud nodig en het heeft door de dichte plankenstructuur ook geen inkijk.

schutting plaatsen privacy

Hout-beton schutting: een duurzame keuze om lang van te genieten

GIGA Schutting is voor schutting plaatsen in Rotterdam gespecialiseerd in hout-beton schuttingen. Ze bieden veel privacy, ze zien er prachtig uit, ze houden wind en geluid tegen en ze zijn erg duurzaam en onderhoudsvrij. De betonnen onderplaat biedt stevigheid en voorkomt dat de houtdelen in contact komen met de vochtige grond. Hierdoor trekt het hout niet krom en gaat het niet rotten. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van een hout-beton schutting plaatsen en doe inspiratie op voor jouw nieuwe tuin of buitenplaats.

Geheel ontzorgd met een schutting inclusief plaatsen in Rotterdam

GIGA Schutting biedt de mogelijkheid van een schutting samenstellen naar eigen wens en behoefte. Je kiest de schuttingsoort, de kleur betonnen palen en de houtsoort. Vervolgens vul je de afmetingen, het aantal strekkende meters en het aantal hoeken in, evenals de maten en draairichting van een poort en eventueel gewenste extra’s als een aflopend of oplopend scherm, traliescherm of steenkorf. Upload een situatieschets van jouw droomschutting. Aan de hand van de schuttingcalculator bereken je direct de prijs, waarbij je kunt kiezen voor een schutting inclusief plaatsen in Rotterdam.

schutting inclusief plaatsen in de tuin

Inmeetservice bij een schutting plaatsen in Rotterdam

Heb je liever dat een ervaren schuttingzetter van GIGA Schutting de maten opneemt? Met onze inmeetservice ben je verzekerd van de juiste afmetingen van jouw schutting, zonder onnodige kosten. Je krijgt tevens advies over bijzonderheden als plaatsing van schuttingdelen langs de waterkant of op een ondergrond met hoogteverschillen. Neem contact op en laat jouw schutting plaatsen in Rotterdam om jarenlang te genieten van privacy en sfeer in je tuin.