schutting plaatsen amersfoort

Schutting plaatsen in Amersfoort

Schutting plaatsen Rotterdam of de omgeving? GIGA Schutting levert en plaatst betaalbare schuttingen en poorten van hoge kwaliteit. Ons diverse assortiment omvat standaard schuttingen, duurzame schuttingen met dubbele betonnen onderplaat en schuttingen met luxe, betonnen onderplaat met rots- of leisteenmotief. Een schutting plaatsen in Rotterdam kan met verschillende houtsoorten: geschaafd Douglas, ruw Douglas, grenen of Scandinavisch vuren. Daarbij heb je de keuze voor zelf plaatsen of voor vakkundig en snel laten plaatsen door de vakspecialisten van GIGA Schutting.

GIGA Schutting
5.0
Gebaseerd op 111 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Gebruik de calculator voor en kies uw ideale schutting

Je weet bij GIGA Schutting dankzij de schuttingcalculator binnen enkele minuten wat de materiaalprijs is van in Amersfoort een schutting plaatsen. Je kiest het soort schutting en de gewenste houtsoort. Dat kan bijvoorbeeld grenen, zwart grenen, vuren of hardhout zijn, maar ook Red Class, geschaafd Douglas en zwart Douglas behoren tot de mogelijkheden. Elk schuttingtype heeft zijn specifieke kwaliteiten, duurzaamheid, uitstraling en prijs. Hierna selecteer je de kleur van de palen, de schuttinghoogte en het aantal strekkende meters en hoeken.

Na het uitkiezen van alle materialen, zoek je bijpassende palen en poorten uit. Betonnen palen zijn verkrijgbaar in grijs, antraciet, antraciet gecoat en zwart gecoat. De uitstraling varieert van klassiek of modern tot robuust of strak. Een poort met een stalen frame (RVS afwerking, schroeven en sluitwerk) wordt het vaakst gekozen. Alle poorten worden gebruiksklaar geleverd en eventueel gemonteerd. Elke tuin deur is standaard voorzien van drie sleutels. Doe inspiratie op en bekijk diverse mogelijkheden.

Schutting plaatsen voor privacy in amersfoort

Een stevige en sierlijke hout-betonschutting kopen in Amersfoort

Zoek je een stijlvol en voordelig alternatief voor een gemetselde muurconstructie en pilaren? Dan zit je goed met een schutting van hout en gewapend beton, die stevig is, een lange levensduur en een prachtige, natuurlijke uitstraling heeft. De dubbele betonnen onderplaat heeft een strakke look of een rots- of leisteenmotief, net wat je wenst. Met een hout-betonschutting minimaliseer je de kans op rot en kromtrekken van het hout, omdat het hout geen direct contact met de bodem maakt.

Kom je er niet helemaal uit qua keuze? Bel GIGA Schutting gerust op tijdens kantoortijden: 020 – 382 064 62. Stuur bij voorkeur een eenvoudige situatieschets mee met je offerteaanvraag of verzoek om meer informatie. Zie je het niet zitten om zelf de maten van de schutting op te meten? Maak dan gebruik van onze inmeetservice.

Montageservice om een schutting in Amersfoort te laten plaatsen

GIGA Schutting is door heel Nederland actief. Je kunt in Amersfoort snel en voordelig een schutting laten plaatsen. Wij hebben alle materialen op voorraad, ook het RVS beslag, schroeven en sluitwerk. Onze ervaren montageservice regelt het allemaal vakkundig op jouw locatie.

Met een schutting laten plaatsen in Amersfoort, heb je in één klap veel meer privacy. Je hebt minder tot geen inkijk meer in de tuin, die door de omheining bovendien beter beveiligd is tegen insluipers. Kinderen en honden kunnen vanwege de afbakening vrij in de tuin rondlopen. Een schutting houdt wind en geluid tegen. En niet in de laatste plaats geeft een mooie schutting de finishing touch aan uw even mooie tuin. Dat wil jij toch ook? Stel je schutting samen of neem contact op met je vragen of verzoeken.

schutting inclusief plaatsen in de tuin