schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Wil je een schutting plaatsen om meer privacy en sfeer in je tuin te creëren? GIGA Schutting levert en plaatst betaalbare hout-betonschuttingen van hoge kwaliteit. De combinatie van gewapend beton en grenen, zwart grenen, geschaafd Douglas, ruw Douglas of Scandinavisch vurenhout zorgt voor een lange levensduur en stijlvolle uitstraling van je duurzame erfafscheiding. Je kunt kiezen voor zelf een tuin schutting plaatsen of de schutting laten plaatsen door de specialisten van GIGA Schutting. Maak gebruik van onze handige schutting calculator en bereken snel de prijs van de gewenste schutting.

GIGA Schutting
4.9
Gebaseerd op 118 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Schutting plaatsen voor privacy, sfeer, veiligheid, windluwte en geluiddemping

Een schutting plaatsen biedt vele voordelen. Naast de privacyoverwegingen en de nette uitstraling, zorg je ook voor een veilige en duidelijke erfafscheiding. Ongenode gasten hebben hierdoor geen of moeilijk zicht op je tuin en je kostbare spullen. Combineer de hout-betonschutting bij GIGA Schutting met een poort om het inbrekers een stuk moeilijker te maken om binnen te sluipen.

Een tuinschutting plaatsen helpt goed tegen wind- en geluidsoverlast. De hoogwaardige schutting houdt wind tegen, zodat je eenvoudig een beschutte plek kunt realiseren. Het houten en betonnen materiaal heeft daarnaast een geluiddempende werking. Heb je huisdieren? Dan zorgt de schutting tevens voor afbakening, zodat de hond in de tuin kan verblijven zonder weg te lopen. Neem een kijkje bij de vele schuttingmogelijkheden in de praktijk en doe inspiratie op.

schutting plaatsen privacy

Schutting laten plaatsen door de vakbekwame, ervaren monteurs van GIGA Schutting

Wil je een schutting plaatsen om meer privacy en sfeer in je tuin te creëren? GIGA Schutting levert en plaatst betaalbare hout-betonschuttingen van hoge kwaliteit. De combinatie van gewapend beton en grenen, zwart grenen, geschaafd Douglas, ruw Douglas of Scandinavisch vurenhout zorgt voor een lange levensduur en stijlvolle uitstraling van je duurzame erfafscheiding. Een schutting is een mooie toevoeging aan uw tuin. Maak gebruik van onze handige schutting calculator en bereken snel de prijs van de gewenste schutting.

GIGA Schutting beschikt voor een schutting plaatsen over een deskundige montageservice, die op locatie de door jou bestelde erfafscheiding plaatst. Onze professionele dienstverlening omvat heel Nederland. Onze ervaren, VCA-gecertificeerde monteurs kunnen bijvoorbeeld een schutting plaatsen in Almere of hun moderne hulpmiddelen en gereedschappen inzetten voor een hoogwaardige schutting plaatsen in Rotterdam of een schutting plaatsen in Lelystad. Voorwaarde voor een snelle en vakkundige plaatsing is dat het terrein goed bereikbaar moet zijn en er voldoende werkruimte voor de monteurs is. De plek dient vrij van obstakels te zijn.

Unieke, duurzame hout-beton schutting inclusief plaatsen

Wil je een nieuwe schutting inclusief plaatsen? Je kunt eenvoudig online een schutting samenstellen die naadloos past bij jouw smaak en afmetingen van de tuin of het buitenterrein. Kies allereerst voor een standaard schutting of een schutting met een dubbele of luxe onderplaat. De schutting bevat twee betonplaten aan de onderkant en is verkrijgbaar met een hoogte van twee meter. Selecteer de kleur palen (antraciet, antraciet gecoat, grijs of zwart gecoat) en de houtsoort (grenen, ruw Douglas, geschaafd Douglas of vuren).

 

Vul de hoogte van de schutting, het aantal strekkende meters en het aantal hoeken in. En bepaal of je er al dan niet één of meer schuttingpoorten in wilt, inclusief afmetingen en draairichting. GIGA Schutting heeft voor een schutting plaatsen bovendien extra opties, zoals een aflopend of oplopend scherm, een traliesscherm, een V-traliescherm of een steenkorf. Upload een foto of situatieschets en je krijgt vervolgens automatisch een kostenoverzicht. Heb je toch wat hulp nodig? Neem gerust contact op (085 – 048 63 89) voor meer informatie over een beton schutting laten plaatsen of een houten schutting laten plaatsen. Als je het niet ziet zitten om zelf de maten op te meten, kun je gebruikmaken van onze meetservice.

schutting inclusief plaatsen in de tuin