Wat onze klanten zeggen

Onze referenties

Radha Mangré
Top schutting geplaatst door Lionel en DJ. Bedankt voor het meedenken en het mooie schutting.
Ken Ong
Vandaag zijn Kevin en Joey langsgeweest van Gigaschutting om een 8m lange lage schutting als erfscheiding te plaatsen. Het ziet er top uit! Ook bij vragen heeft Francine van de klantenservice ons goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden hoe de communicatie en uitvoering is verlopen. Ik kan het zeker aanraden!
Eric
Snelle en vakkundige plaatsing. Zeker aanbevelswaardig.
Peter den Hartog
Wat een super service! En de monteurs zijn heel positieve meedenkers! Dit is absoluut een aanrader! Leuk dat Peter Gillisen (look-a-like) ook nog voorbij kwam! Wat een positieve uitstraling!
Tessa Waterberg
Wij zijn erg tevreden over gigaschutting. Er is goed gecommunideerd via de mail, ik kreeg steeds vlot antwoord op mijn vragen.De afspraak kon snel gepland worden en de inzet van de werknemers die de schutting kwamen zetten was top. De schutting is keurig gezet en voor een mooie prijs. Ik zou zeker weer voor dit bedrijf kiezen.
Danny Scholten
Zeer goede service, en schutting van uitstekende kwaliteit. Door vakmensen geplaatst, komen terug om maatpoort te plaatsen. En oktober Andere kant plaatsen en verwijderen. Uitstekende firma en snelle en goede service, echte aanrader. D.Scholten
Omar Jarmohamed
Kevin en Jarik hebben zeer vlot en netjes gewerkt. De mannen hebben 42 meter schutting op 1 dag geplaatst. Ik beveel deze mannen omdat zij netjes en zorgvuldig hebben gewerkt. Echte toppers.
Ron Griffioen
Schuttingen laten plaatsen door Giga Schutting.Bart en Yassim alias tijgernootje hebben prima werk geleverd.Veel gelachen. Een goed koppel.( lijkt wel man en vrouw 🤣🤣)Ben er zeer tevreden over.
Lelde Lamstere
Zeer mooie schutting geplaatst door Jürgen en Stefan. Hartelijke dank aan Giga schutting voor snelle en makkelijke service.
Michel Teunissen
Harde werkers en top eindresultaat in onze tuin!
Natasha Elisabeth
Super tevreden met Kevin en Erik van Gigaschutting. Ondanks de hitte hebben de mannen keihard gewerkt om de schuttingen vandaag te plaatsen.De communicatie met Gigaschutting was prettig en verliep vlot.
Arnold
Jurgen, Kippie en Nootje zijn goed op elkaar ingespeeld en leveren daardoor mooi secuur werk af chapeau. GIGA Schutting is een aanrader voor wie goed degelijk materiaal en secuur afgeleverd werk zou willen hebben met de juiste prijs t.o.v. de concurrent. Goed contact met het hoofdbureau en de monteurs die beleefd en snel te werk gaan. Zij zijn zich bewust met wat de klant heeft afgesproken met het bedrijf en voldoen daaraan.
Kanysa Monsels
Kevin en Erik hebben vanochtend supersnel mijn nieuwe schutting geplaatst in Almere. Het is prachtig geworden en er is supersnel en netjes gewerkt. Ik ben heel tevreden!
Jacolien Hoek van den
Jurgen en Leonel hebben de poort supersnel en vakkundig neergezet. Ze zijn beleefd, vriendelijk en vakkundig
Martin Konijnenberg
Jordy en Kevin super gedaan!! In goed overleg de nieuwe schutting perfect geplaatst 100% tevreden.
Willem De Jong
Brandon en Danny hebben giga goed werk geleverd met de schutting bij ons te plaatsen, ze lossen problemen op en werken snel en goed,ben zeer tevreden topwerkW De Jong
Ikke Ben
Kevin en Desley hebben vakwerk geleverd en waren super aardig. Top en snel!
Shauntell Dijksteel
Hele vriendelijke mensen! Snelle reactie op alle vragen en een duidelijke uitleg van te voren. De heren die de schutting kwamen plaatsen waren aardig, behulpzaam en snel.Heel fijn bedrijf met goede prijzen!
Monique Riemersma
Schutting met poort laten plaatsen door gigaschutting. Zeer tevreden ze kwamen leidingen/stroomdraad tegen. De mannen Kevin en Tijgernootje hebben er alles aan gedaan om toch de schutting te plaatsen . Ben heel blij met de nieuwe schutting en de prijs is gewoon top. Mannen en gigaschutting heel erg bedankt!!!
Edwin Hazelzet
Mooie schutting is geplaatst door lionel en Jordy. Bedankt mannen goed gedaan ondanks dat ze eerst in de file stonden en netjes opbelden dat ze later waren.Gr Edwin
Petra Van Esch
Vanmorgen hebben Kevin en Jarik een mooie schutting bij mij geplaatst!!Wat een toppers die twee!!!Eerst een kop koffie en toen knallen, en het resultaat is super!!Gigaschutting, deze mannen doen jullie naam eer aan!!Giga goed werk geleverd, thanks
Edwin en Connie van Beusichem
Jordy en Jurgen, toppers!! Echt super snelle plaatsing! Ziet er strak uit. Bedankt voor de oplossing voor het stukje waar het niet past.
Marco Foletta
Deze is top geplaatst zeer vakkundig en de jongens (Brandon & jurgen) hebben het super netjes gedaan. Wij zijn uiterst tevreden. Giga schutting zelf ook een net bedrijf
M.E De Jonge
Vandaag zijn de schuttingen geplaats door Kevin, Achmed en Erik.Zeer vakkundig, snel en zeer fijne communicatie.. stelde zich netjes voor. Helemaal top dus. Wij zijn er erg blij mee.
Anneke Van reeken
Vandaag schutting geplaats door ivo en kevin, super blij ,lieve behulpzame jongens die prachtwerk hebben geleverd..dank jullie wel
Asela Trade
Luke and Danny done an amazing Job, super professional and super friendly guys. GIGA Schutting gave a competitive price for the installation. I highly recommend this company and the professionals. Thank you, Luke and Danny.
Marcel van Dijk
Ik sluit me aan bij alle positieve recensies. Een mooie schutting snel en vakkundig neergezet door Bart en Brandon. Zeer prettig contact. Helemaal goed!
Niek Franken
Puik werk van de heren Luuk en Brandon. Ik had zelf gecoate antraciete palen en grenen schuttingdelen. Kwaliteit is echt top!! Ben mega blij met mijn nieuwe schutting en snelle service!! Echt een aanrader
Henk Schrijver
Zeer tevreden over onze nieuwe schutting.Vakkundig geplaats door Luuk en Brandon.Het contact met giga schutting verliep ook prima.En op het laaste moment aanpassen van onze wensen was geen enkel probleem.Kortom prima bedrijf.Nu onze tuin nog opknappen,
NM
De (3) jongens van Giga Schutting hebben de voortuin voorzien van een schutting, incl. poort met een slot.Super werk verricht, zeer klantvriendelijk en betalingsafwikkeling verliep ook correct. Wij zijn heel blij en tevreden over het resultaat.Ook telefonisch waren de dames zeer behulpzaam en dachten met ons mee. Wij raden Giga Schutting zeker aan!
Mariusz Waleniak
Super snel en netjes. Bedankt Bart en Danny
Jan
Super!! Kevin en collega (naam vergeten sorry)Vlot en mooi werk geleverd;))
Aziem Bansi
Zeer goede service. Van het inmeten tot de na service. Zeer vriendelijke en kundige vakmannen die aan het werk zijn geweest bij ons. Tevens was de bereikbaarheid van Shelly en haar reactie snelheid in de correspondentie fantastisch. Altijd vriendelijk geweest en begripvol. Dank jullie wel Giga schutting!
Donnefer Libretto
Hekwerk via GIGA Schutting besteld. Geweldige service, Geen gedoe, service zoals het hoort. Denken met je in alles mee en in oplossingen. Een dikke aanrader. Een 110% tevreden klant. Dankje Shelly 👏🏾 Je bent een topper!!
Annika Sprangers
7 maart via WhatsApp contact opgenomen voor een offerte.. Vandaag 21 maart geplaatst! Heel fijn dat jullie zo snel tijd hadden, goede en snelle communicatie en een hele aardige jongeman die de schutting snel, vakkundig en netjes geplaatst heeft in zijn eentje! Als de achtertuin aan de beurt is informeer ik zeker weer bij jullie!
Stephanie Lakhai
Luuk & Kevin hebben geweldig werk gepresteerd! Wij zijn zeer tevreden met het hek dat hun geplaatst hebben. Netjes voorgesteld, super aardig en netjes.Fam lakhai
Luc ten Hoeve
Vandaag onze schutting laten plaatsen door giga schutting Dronten door Kevin en Sem en deze heren hebben echt top werk geleverd en wij zijn super dik tevredenEen echte aanraderOnze dank aan Kevin en Sem en giga schuttingGr Luc en CLaudia uit Valthermond
Cor dael
Bij ons in Almere hebben Jurgen en Brandon een schutting geplaats. Ze stelden zich s 'morgens netjes voor.Voor en tijdens het plaatsen hebben ze netjes met ons overlegd hoe het er uit kwam te zien en eventuele aanpassingen. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn zeeeeeeeer tevreden over hoe ze te werk zijn gegaan.Dit duo kon blindelings met elkaar samen werken. Jammer dat het die dag regende maar ze hebben gewoon door gewerkt.De hele afhandeling van offerte tot en met het plaatsen is zeer vlot gegaan. De betaling hoefde pas achteraf na het plaatsen.Ik kan ook niets anders dan het bedrijf en zeker Jurgen en Brandon de volle 5 sterren geven.
Jeroen Keller
Danny en Andre hebben vandaag rondom de tuin schuttingen geplaatst, deze heren zijn echt top en leveren echt precies werk, alles staat op en top en perfect afgewerkt! Toppers!
Appie Schuur
Vandaag is de schutting geplaats door Danny en Mo ze hebben het super gedaan we zijn er onwijs blij mee dankje wel toppers van GIGA Schuttingen
Ruud Kagie
Mo en Dennis hebben vandaag bij ons een schutting geplaatst in Ermelo.Toppers,er is snel en nauwkeurig gewerkt en dat mag best gezegd worden 👍
Eddie Straub
Heb de schutting laten plaatsen doorGIGA schutting en ondertussen hebben ze de hele straat gedaan.En dat gebeurt niet zomaar.+ Duidelijke afspraken en uitleg.+ Goede service.+ Meedenken en overleg.+ Geweldig resultaat.+ Super aardige mensen.
Erica Siemons
Gisteren in de stromende regen hebben Brandon, Jurgen en Desley 21 meter schutting geplaatst en dit naar alle tevredenheid chapeau voor deze jongens!
Bart Brink
Gisteren een mooie schutting laten plaatsen door GIGA schutting. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De vakmannen Lionel en Dj hebben uitstekend werk geleverd en zijn beide zeer vriendelijk en beleefd!Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Ini Minie
Vanmiddag een schutting geplaatst door lionel en jurgen. Erg tevreden over de schutting! Hartstikke bedankt.