schutting plaatsen

Beton schutting laten plaatsen

Wil je een stevige schutting die bestand is tegen wisselende en extreme weersomstandigheden en er bovendien stijlvol uitziet? Ga voor een beton schutting laten plaatsen door de ervaren specialisten van GIGA Schutting. Het hoogwaardige beton vormt het frame van de betaalbare hout-beton schuttingen van hoge kwaliteit. Het harde gesteente omvat de onderplaat van de schutting en de palen en is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: antraciet, grijs en zwart. In combinatie met de schuttingdelen van grenen, Scandinavisch vuren, geschaafd of ruw Douglas hout, heb je een duurzame erfafscheiding waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Een beton schutting laten plaatsen schenkt je vele voordelen

Een beton schutting laten plaatsen schenkt je vele voordelen, zoals een lange levensduur. Door de betonnen onderplaat met strakke look of rots- of leisteenmotief en de betonnen palen in de grond, komen de houten schuttingdelen niet in contact met de vaak vochtige bodem. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout en gaat het niet rotten of kromtrekken. Een hout-betonschutting heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Dankzij de stevige betonconstructie, waarbij de houten delen tussen de betonnen palen worden geklemd, kan de schutting krachtige windstoten en botsingen door externe oorzaken goed weerstaan. Bekijk onze projecten en doe inspiratie op.

Met een beton schutting laten plaatsen, geniet je van meer privacy in je tuin en een elegante aanblik van de buitenruimte. De betonschutting is geluidwerend, zodat je geen of minder last hebt van buren of langskomend verkeer. Daarnaast wordt wind tegengehouden, zodat je heerlijk op een windstille plek in de tuin kunt zitten. Als je kiest voor deze schutting plaatsen, kies je ook voor veiligheid. Dankzij een hout-beton schutting kunnen er geen onbevoegden meer op je erf lopen. Bovendien voorkom je hiermee dat jouw huisdieren van het terrein lopen.

schutting plaatsen privacy

Deskundige inmeetservice en advies over bijzondere situaties

GIGA Schutting ontzorgt je volledig als je een beton schutting wilt laten plaatsen met houten delen. Je kunt gebruikmaken van onze inmeetservice. Een van onze deskundige, ervaren schuttingzetters komt langs om de maten van je toekomstige schutting op te meten en te bekijken waar de schutting moet worden geplaatst. Hierdoor kloppen de maten altijd en betaal je nooit te veel aan materialen. Je krijgt bovendien advies als er sprake is van bijzondere situaties, zoals plaatsing van schuttingdelen langs de waterkant of hoogteverschillen in de tuin of op het terrein. Een van onze schuttingexperts reikt de beste oplossingen op.

Een beton schutting plaatsen in een kleur die bij je woonstijl past

GIGA Schutting gebruikt bij een beton schutting laten plaatsen alleen materialen van A-kwaliteit. Zo worden bij de montage van de schutting speciaal ontworpen RVS bouten, moeren, hoekbeugels en schroeven gebruikt. De duurzame hout-beton schutting is al voorzien van gaten. Met de kleur van de betonpalen en onderplaten, accentueer je je woonstijl. Antraciet beton zorgt voor een moderne look, terwijl antraciet gecoat een robuuste uitstraling heeft. Lichtgrijs beton past bij een klassieke touch en zwart gecoat beton geeft een strak aanzien.

schutting inclusief plaatsen in de tuin

Stel zelf jouw gedroomde hout-beton schutting samen

Je kunt eerst jouw gedroomde schutting samenstellen en vervolgens de beton schutting laten plaatsen door de vakmensen van GIGA Schutting. In enkele stappen kom je te weten wat de nieuwe schutting gaat kosten, waarbij je invult wat voor soort schutting, kleur palen en houtsoort je wilt. Geef hierna de afmetingen, het aantal strekkende meters en het aantal hoeken van de schutting op en of je al dan niet een poort in je erfafscheiding wilt. Je kunt de stijlvolle en stevige hout-beton schutting afmaken met opties als een aflopend of oplopend scherm, traliesschermen en steenkorven. Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.